Τι σημαίνει μόνο για ανάγνωση
Το ιστορικό, τα αποτελέσματα και οι αποθηκευμένες συνομιλίες παραμένουν ορατά μετά τη λήξη. Νέα θέση σε ουρά, επαναλήψεις και συνέχιση εκτέλεσης απαιτούν πρόσβαση. Η ήδη εκτελούμενη δουλειά μπορεί να ολοκληρωθεί. Αναβαθμίστε από το μόνιμο εντός εφαρμογής banner, στη συνέχεια ανανεώστε την πρόσβαση.
Πρόσβαση εκτός σύνδεσης
Μετά την αναβάθμιση, συνδεθείτε μία φορά για ανανέωση της πρόσβασης. Η αποθηκευμένη εργασία σας παραμένει διαθέσιμη. Η επαληθευμένη πρόσβαση εκτός σύνδεσης διαρκεί έως 24 ώρες, ποτέ πέρα από τη λήξη του δικαιώματος πρόσβασης.
Απόρρητο υπολογιστή και ανάκτηση
Η διαγραφή λογαριασμού ανακαλεί τα διακριτικά συσκευής, αλλά διατηρεί τις ψευδωνυμικές εγγραφές υπολογιστή και τα ψευδώνυμα Windows. Συνδεθείτε ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη για ανάκτηση πρόσβασης. Τα αναγνωριστικά υπολογιστή μπορούν να παραποιηθούν.
Μία δοκιμαστική περίοδος ανά μηχάνημα
Η δοκιμή 14 ημερών ξεκινά όταν αυτός ο υπολογιστής συνδεθεί για πρώτη φορά με έναν λογαριασμό, και όχι κατά την εγκατάσταση. Όταν συνδέεστε, οι υπάρχουσες δοκιμές διατηρούν την αποθηκευμένη ημερομηνία λήξης τους. Το VibeiDE κατακερματίζει ένα αναγνωριστικό του υπολογιστή που παρέχει το λειτουργικό σύστημα πριν το στείλει. Η υπηρεσία κατακερματίζει ξανά αυτή την τιμή χρησιμοποιώντας κλειδί πριν την αποθηκεύσει. Η επανεγκατάσταση ή η χρήση δεύτερου λογαριασμού στον ίδιο υπολογιστή δεν επανεκκινεί τη δοκιμή. Το αρχικό αναγνωριστικό του λειτουργικού συστήματος δεν αποστέλλεται ποτέ.